Informace o produktu
Kvalitní nerezová udírna na uzení ryb, kuřat či jiného masa. Lze udit najednou například až 2-4 ks pstruhů. Palivem je tekutý líh nebo lihová pasta, které nejsou součástí balení. Velice oblíbená udírna v celé Evropě. Obsluha je velmi jednoduchá. Do nádob vložíte tekutý podpalovač, položíte je do kruhových otvorů na spodku udírny a podpálíte podpalovač. Nad tyto nádoby položíte hlavní část udírny, kde nasypete piliny. Přidáte rošt s masem nebo rybami a zakryjete poklicí.
Doba uzení ryb je cca 15-20 minut, červeného masa 1 hodinu. Uzení a grilovací komora je z nerezu. Skladná, transportní rozměry: 41x10x27cm. Německá technologie. Dva hořáky na líh k rychlé přípravě.
Doba uzení ryb je cca 15-20 minut, červeného masa 1 hodinu. Uzení a grilovací komora je z nerezu. Skladná, transportní rozměry: 41x10x27cm. Německá technologie. Dva hořáky na líh k rychlé přípravě.